Vakantieworkshops 2, 3 en 4 maart

do 02 maart 2017 - za 04 maart 2017

Op 2, 3 en 4 maart 2017 kan je workshops in verschillende technieken volgen. Of je nu beginner bent of ver gevorderd, er zit als het goed is voor iedereen een mooie workshop bij. Als je twijfelt of een workshop iets voor je is, neem dan even contact op.

Voor wie:Kijk per workshop wat de instap-eis of minimumleeftijd is.

Kosten: Elke workshop kost 7,50 euro, voor 21 jaar en ouder 10 euro. Met de Rotterdampas krijg je op één workshop 50% korting!

Waar: Bij Circus Rotjeknor, Veerlaan 19E, Rotterdam (route)

Aanmelden

 

Klik voor meer informatie.

DONDERDAG 2 maart

Doelgroep: Kinderen van 6 tot 10 jaar, beginners en gevorderden

Je evenwicht houden op een grote rode bal, op een koord, op een hoge balk of misschien wel op een éénwielfiets? De hele circusloods zal deze workshop vol staan met balanceer-spullen. Een soort balanceercircus – apenkooi!

Doelgroep: Kinderen van 6 tot 11 jaar, beginners en gevorderden

Rennen tegen muren, springen van de kast en neerkomen met een rol. Remi rent erop los en laat je mooie bewegingen zien. Doe jij ze na? 

Doelgroep: jongeren en volwassenen (12+) beginners en gevorderden

Devin is docent bij 010Trickz en springt op en over alles heen wat los en vast zit. Kijk maar eens op zijn Youtube kanaal Seekrz. Gelukkig is hij voor deze workshop net op tijd terug uit Dubai, waar hij als stuntman meewerkt op een filmset.

 

Doelgroep: beginners (18 jaar en ouder)

Circus is niet alleen heel leuk voor kinderen maar ook voor volwassenen! En het is verbazingwekkend hoe snel je iets onder de knie krijgt. Circus is enorm veelzijdig. In deze workshop wordt er van alles geprobeerd: jongleren, balans, luchtwerk en misschien ook wel acrobatiek.

Doelgroep: jongeren en volwassenen van 14 jaar en ouder. Beginners op de bascule (teeterboard)

Durf jij?

Deze springles op een reuzen wipwap is zeker ook een fysieke workout! Martin gaf eerst les bij Rotjeknor en heeft de afgelopen jaren in Argentinie een circusschool opgezet. Zijn favoriete onderdeel is nu de bascule. Kom proeven van deze spannende techniek!

Hoy en Espacio Zukric!

Geplaatst door Espacio Zukric op zaterdag 21 januari 2017

VRIJDAG 3 maart

 

Doelgroep: Gevorderden
Instapeis: de losse opstap

Je kan de losse opstap, maar kan je ook met z’n tweeën op de fiets? Of achteruit rijden op één been of pirouettes draaien? Voor iedereen die al van alles kan op de fiets maar wel wat meer inspiratie en tips zou willen krijgen.

Doelgroep: Iedereen vanaf 12 jaar die het stoeltje kan en staan op schouders.
Docenten: Tobit, Jasmijn, Jasper.

Je kan al van alles met partner-akrobatiek. Met z’n drieën wordt het nog leuker, hoger en zwaarder. Neem je akrobatiek-vrienden mee of maak nieuwe tijdens deze workshop. Of je nu base of vlieger bent, kom maar op!

Jasper geeft al jaren les bij Circus Rotjeknor. Jasmijn begon als artiest bij Rotjeknor en tourt nu met Tobit als circus-acrobaten en eenwielfietsduo de wereld rond.

Voor wie: Beginners en gevorderden van 6 -11 jaar

De leeuwenpiramide, het stoeltje, de bolk …

Met akrobatiek maak je samen mooie bouwwerken. In deze workshop leer je hoe je op elkaar kan klimmen en wat voor truuks je allemaal samen kan doen. Neem een vriend of vriendin mee met wie je wil oefenen, óf maak vrienden tijdens de workshop.

Voor wie: beginners en gevorderen van 10 jaar en ouder.
Instapeis: ervaring met acrobatiek of capoeira.

Pedro Pimentel geeft met heel veel plezier capoeiralessen aan onder andere de Codarts Circus studenten. In deze workshop leer je acrobatische bewegingen uit de capoeira. Zowel beginners als gevorderden kunnen meedoen.

Voor wie: beginners en gevorderden van 9 jaar en ouder.

Wil je beter worden in de tissu (klimdoek) of het een keer uitproberen? Sabine is docent bij Circus Rotjeknor en kan zowel beginners als gevorderden allerlei mooie trucs leren.

Voor wie: jongeren en volwassenen van 14 jaar en ouder.
Instapeis: koprol en radslag goed onder de knie hebben.

Vloerakrobatiek of tumbling met de specialist David Mupanda! Hij kan je als de beste meer techniek bijleren en mooie nieuwe sprongen leren.

ZATERDAG 4 maart

Voor wie: jongeren en volwassenen van 12 jaar en ouder.
Instapeis: ervaring met luchtwerk.

Wil je beter worden in de tissu (klimdoek) of het een keer uitproberen? Sabine is docent bij Circus Rotjeknor, traint ongeveer elke dag met de specialisten van Codarts Circus Arts en kan gevorderden allerlei mooie trucs leren.

Voor wie: kinderen van 7 tot 11 jaar.
Instapeis: een rechte koprol en een goede radslag kunnen.

Vloerakrobatiek of tumbling met de specialist David Mupanda! Hij kan je als de beste meer techniek bijleren en mooie nieuwe sprongen leren.

Voor wie: jongeren van 12 jaar en ouder
Instapeis: een rechte koprol en een goede radslag kunnen.

Vloerakrobatiek of tumbling met de specialist David Mupanda! Hij kan je als de beste meer techniek bijleren en mooie nieuwe sprongen leren.

Duo-trucs in de trapeze. Tijs doet al circus sinds zijn 6e en zit nu op Codarts. Hij begon bij Circus in Beweging uit Leuven en zat zelfs op een middelbare school voor circus.

 

Aanmelden