Circusclubs

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je kan bij Circus Rotjeknor ‘op circus’. Je volgt dan wekelijks les en natuurlijk hoort daar ook een presentatie bij. De lessen zijn ingedeeld op leeftijd. Je leert heel veel: jongleren, acrobatiek, diabolo, eenwielfietsen, koorddansen, ballopen, trapeze, klimdoek en alles wat daar bij hoort!
Je kan ook kiezen voor specialisatielessen. Je krijgt dan les in één techniek zodat je daar heel veel van kan leren. Er zijn specialisatielessen in klimdoek en jongleren.

Hieronder de circusclubs in de circusloods op Katendrecht. Het seizoen 17-18 komt op 1 mei online. Het seizoen bestaat uit 30 circuslessen van half september 2016 tot half juni 2017.

In de 5+club wordt spelenderwijs kennis gemaakt met allerlei verschillende circustechnieken.

Woensdag 13:45 – 14:45 uur
Zaterdag 09:30 – 10:30 uur

Tarief: 190 euro (30 circuslessen van 1 uur)

In een basisclub leer je allerlei technieken: jongleren, acrobatiek, eenwieleren, koorddansen, trapeze, klimdoek, diabolo en meer! Je ontdekt wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Maandag 16:15 – 17:30 uur
Dinsdag 16:15 – 17:30 uur
Woensdag 15:00 – 16:15 uur
Zaterdag 10:45 – 12:00 uur (vol)

Tarief: 210 euro (30 circuslessen van 1 uur en een kwartier)

 

In deze clubs leer je allerlei technieken: van eenwieleren tot jongleren, van trapeze tot acrobatiek, van chinese mast tot diabolo. En meer! Je leert van alles de basis, en oefent zelf verder.

Woensdag 16:30 – 18:00 uur (10+)
Zaterdag 12:15 – 13:45 uur (10+)
Donderdag 17:30 – 19:00 uur (12+)
Donderdag 19:30 – 21:00 uur (15+)

Tarief: 230 euro (30 circuslessen van anderhalf uur)

Bij club speciaal leer je op je eigen niveau allerlei kunsten. En het is er erg gezellig! De club bestaat inmiddels 10 jaar en heeft al heel wat verrassingen en mooie momenten opgeleverd.

Donderdag 16:00 – 17:15 uur

Tarief: 230 euro (30 circuslessen van 1 uur en een kwartier)

 

Bloemhof: Maandagmiddag, Circusles op de Theresiaschool.
Oude Westen: Dinsdagmiddag, Circusles in Odeon.
Woensdagmiddag: Circusles op de Kinderfaculteit Pendrecht.
Donderdagmiddag: Circusles op De Wereld op Zuid, aanmelden via Bjorn de Bies van Thuis op Straat

De aanmeldingen van deze clubs gaan niet via Circus Rotjeknor. Voor vragen kan je natuurlijk wel contact met ons opnemen.

Circus in de Wijk

Circus Rotjeknor geeft niet alleen in de circusloods les, maar ook in Rotterdamse wijken.
Wil je graag dat Rotjeknor ook bij jou in de buurt les komt geven? Neem dan contact op met ons.

In het wijkcentrum Odeon in het Oude Westen kan je nu ook op les! Klimmen in de trapeze, jongleren, acrobatiek, diabolo, koorddansen, ballopen, éénwielfietsen en nog veel meer…

De cursus bestaat uit 10 circuslessen. De eerste cursus is van 10 januari tot en met 21 maart (geen les in de vakantie op 28 feb).

Dinsdag 15:45 – 16:45 (8+)
Dinsdag 17:00 – 18:00 (9 – 12 jaar)
Gouvernestraat 56, Rotterdam
Kosten: normaal 45 euro, met Rotterdampas: 30 euro
Actie! Je betaalt maar 5 euro voor 10 lessen als je
de kennismakingscursus in Odeon heb gevolgd óf als je in het Oude Westen of Cool woont.

Dus geef je snel op!

Inschrijven

 

Praktische zaken:

Met een Rotterdampas krijg je 50 euro korting.

Mocht het lesgeld een probleem zijn, dan is het mogelijk om een beroep te doen op het Jeugdcultuurfonds. Kijk voor meer informatie op www.jeugdcultuurfonds.nl

Vind je dat je wel wat meer zou kunnen betalen en wil je wel meewerken om Circus Rotjeknor toegankelijk te houden, dan mag je ook meer betalen voor de circuslessen. Je kunt Vriend worden van Circus Rotjeknor of je kunt een hoger bedrag overmaken bij de betaling.

Als je meer wil weten over het Jeugdcultuurfonds of hoe je Vriend wordt van Circus Rotjeknor dan kan je bellen (op maandagen: 06 – 365 18 990) of mailen ( lessen@circusrotjeknor.nl  ) naar Rennie Houtstra.

 

Kleding: In de circusloods mogen geen buitenschoenen gedragen worden. Op blote voeten mag wel, maar het is fijner om gymschoenen te dragen met zachte zolen. Verder natuurlijk kleding waarin je gemakkelijk kan bewegen.

Foto’s tijdens de lessen: Regelmatig komt Circus Rotjeknor in het nieuws. Er verschijnen foto’s in kranten en we komen soms ook op TV. Zelf plaatsen we regelmatig foto’s op onze website. Wie er bezwaar tegen heeft om gefotografeerd of gefilmd te worden, moet dat schriftelijk aangeven zodat wij hier zo goed mogelijk rekening mee kunnen houden.

Aansprakelijkheid: De lessen in de gymzaal worden door bekwame lesgevers gegeven en vallen onder de verantwoordelijkheid van Circus Rotjeknor. Het deelnemen aan de circuslessen gebeurt echter altijd op eigen risico. Circus Rotjeknor heeft een aansprakelijkheidsverzekering voor de gevallen waarin het circus aansprakelijk gesteld wordt.

Het circus is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal van waar­devolle spullen. In de zaal staat een bakje, waarin tijdens de les­sen alle waardevolle spullen opgeborgen kunnen worden. Let er wel op dat na afloop van de les deze spullen weer worden meegeno­men.

 

Meld je direct aan

 

Gebruik dit formulier als je al nu al artiest bent van Circus Rotjeknor