Circus voor volwassenen

CircusSpel, CircusWorkout of Tissu voor volwassenen.
Meld je aan via onderstaand formulier.

Vanaf dit seizoen kan je kiezen uit drie verschillende lessen voor volwassenen. Natuurlijk in de prachtige circusloods op Katendrecht.

CircusSpel
In de cursus CircusSpel ga je onder begeleiding van de enige echte directeur van Circus Rotjeknor aan de slag met allerlei verschillende disciplines in het circus: jongleren, acrobatiek, koorddansen. Of je nu al wat van circus weet of een echte beginner bent, met veel plezier oefen je samen. Op een stapelstoel met een draaiend Chinees bordje, overgooiend met kegels of als onderman in de piramide vergeet je soms spontaan hoe oud je bent!
Data: vrijdag 9, 16 en 23 juni van 19:15 – 20:45
Kosten: jubileumprijs: € 25,-

CircusWorkout
In de CircusWorkout op dinsdag ligt de nadruk op acrobatiek en werk je aan lenigheid, kracht en coördinatie. Na een stevige warming-up krijg je les in een acrobatische circusdiscipline van oud-Codarts studenten. Beginner of gevorderd, in deze CircusWorkout komt elk spiertje aan bod terwijl je oefent op mooie, spannende en uitdagende trucs.

Je kan elke week komen of alleen wanneer het je uitkomt.
Data: dinsdag 30 mei, 6, 13, 20 en 27 juni van 19:30 – 20:45
Kosten: €10,- per keer of € 40,- voor de hele serie.

Tissu voor volwassenen
Per september 2017 zullen tissu-lessen worden gegeven door Sabine Lustig op maandag- en woensdag avond. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich opgeven voor een cursus van 15 weken.
Kosten: € 150 euro voor 15 lessen van 1,5 uur. (er geldt een korting als je beide lessen wil volgen)
Tijden: maandag van 19:30 – 21:00 en woensdag van 20:15 tot 21:45.

Schrijf je nu in via onderstaand formulier.