Circus Driedaagse bij Maas

vr 04 november 2016 - zo 06 november 2016

Na het succes van afgelopen jaar presenteert Maas op 4, 5 en 6 november een nieuwe editie van de Circusdriedaagse. Drie dagen lang kun je genieten van gerenommeerde professionals, multi-talenten en performances van Circunstruction.  Een gevarieerd programma voor alle leeftijden met circus, dans, acrobaten, bewegingstheater en volop randprogrammering. Met o.a. Tall Tales, Panama Pictures, Camiel Corneille en Laura van Hal.

Er doen heel wat oud-artiesten en docenten van Circus Rotjeknor mee. Ze staan aangegeven met rode letters.

 

Vrijdag 4 november
19.00 – Langs gespeeld door Tall Tales Acrobatics (met Harm van der Laan en Maartje Bonarius)
Circustheater met een poëtische touch
> info en tickets

20.30 – Circunstruction met:

Mee in de zee
Linda Schumm en Sophie Reekers nemen je mee naar de onderwaterwereld. Een wereld waar gekke wezens wonen en alles net wat anders gaat dan op het land. Met circus, geluiden en liedjes laten ze zien wat er allemaal kan gebeuren op de bodem van de zee.

Contra
Een stuk van Jorga Lok en Edwin Schulte over de kracht van kwetsbaarheid. Jorga en Edwin geven een fysieke vorm aan hun verborgen kanten. Zij creëren verstilde beelden en dynamische duetten tussen mens en schaduw.

The Madman
Geïnspireerd op het gedicht The Madman van Kahlil Gibran maakt Ralph Öllinger The Madman. Wie ben ik? Wie wil ik graag zijn? En waarom? Door middel van beweging en jongleren wil Ralph laten zien dat ieder een eigen keuze heeft om te zijn zoals je bent.

The sum of what we do
Circus zonder voorspelbaarheid en dans als communicatiemiddel. In deze voorstelling is de ruimte tussen circus en dans het speelveld van fysieke virtuositeit. Door Pile-en-Face met Marieke Thijssen, Remy Lebocey, Tom Henden, Vincent Kollar, en David Mupanda.

Deze voorstelling is onderdeel van de Circusdriedaagse. Van 4 t/m 6 november kan je drie dagen lang genieten van gerenommeerde professionals en multi-talenten. Op vrijdag is naast Circonstruction de voorstelling Langs te zien. Wanneer je beide voorstellingen wilt bezoeken, kun je hier een voordelig combiticket kopen.

 

Zaterdag 5 november
19.00U – The sum of what we do – Pile-en-face

20.15U – Portraits and short stories (XL) – Panama Pictures
Indringend visueel verhaal van dans en circus
> info en tickets

 

Zondag 6 november
11.00U – Vlieg op! (4+) – Laura van Hal
Een opvliegende circustheatervoorstelling voor de hele familie
> info en tickets

15.00U – Sisyphus – Company Shatchok
Mengelmoes van acrobatiek en partnering
> info en tickets