CircusZondag 26 november UITVERKOCHT

zo 26 november 2017 om 14:30

Circus kijken, en daarna zelf oefenen!

Eens in de twee maanden organiseert Circus Rotjeknor een CircusZondag. Professionele circusartiesten tonen try-outs van nieuw werk en ook studenten van de HBO opleiding Codarts Circus Arts en artiesten van Circus Rotjeknor treden op. Om de CircusZondag compleet te maken, kan er na het kijken ook nog geoefend worden.

Tijd: 14:30 (het programma duurt inclusief oefenen ongeveer 2 uur)
Locatie: Circus Rotjeknor, Fenixloods 2 Katendrecht (Dolf Henkesplein 15, 3072 LN Rotterdam
De circusloods is rolstoeltoegankelijk.
Entree: € 6,50 (de kaarten koop je van tevoren via onderstaande link)

Koop Kaartjes

 

Programma 26  november

Michiel Tange van Leeuwen – stelten en straps
speciaal voor het 25 jarig jubileum van Circus Rotjeknor terug in Rotterdam! 

Speciaal voor de CircusZondag komt Michiel, één van de eerste artiesten van Circus Rotjeknor, uit Denemarken een weekje op bezoek bij ons! Michiel treedt veel op met luchtacrobatiek, handstand en steltlopen, het liefst in bijzondere kostuums. Het steltlopen was eigenlijk gewoon voor de lol, maar is toch wel een passie geworden. Hij heeft na bijna 10 jaar jeugdcircus de stap gemaakt naar een buitenlandse circus school. Zijn opleiding Denemarken zorgde voor een goede start aan een nu al 15 jaar lange carrière in het circusvak.

 

Jacob Jacobsen – Rope  – Codarts

“Finland Män” is een duet van Jacob in het touw en Merri Heikkilä op de mandoline. Finland Man is een stuk uit ‘Three men from the north’, een voorstelling die op dit moment gemaakt wordt. De drie circusartiesten – alledrie uit het verre noorden – hebben een nieuwe circusgroep opgericht: The Nordic Council. Noordelijk circus … hoe zou dat eruit zien?

 

Sem en Elise van de Vooropleiding Circus Arts

Elise en Sem (allebei 16 jaar) houden van dans. Toen ze in aanraking kwamen met circus besloten ze om niet te kiezen, maar om dans én circus te combineren. Nu zitten ze op de Vooropleiding Circus Arts van Codarts en krijgen elke zaterdag les in allerlei circustechnieken.

 

Artiesten van de maandaggroepen van Circus Rotjeknor