CircusZondag 28 januari

zo 28 januari 2018 om 14:30

Circus kijken, en daarna zelf oefenen!

Eens in de twee maanden organiseert Circus Rotjeknor een CircusZondag. Professionele circusartiesten tonen try-outs van nieuw werk en ook studenten van de HBO opleiding Codarts Circus Arts en artiesten van Circus Rotjeknor treden op. Om de CircusZondag compleet te maken, kan er na het kijken ook nog geoefend worden.

Tijd: 14:30 (het programma duurt inclusief oefenen ongeveer 2 uur)
Locatie: Circus Rotjeknor, Fenixloods 2 Katendrecht (Dolf Henkesplein 15, 3072 LN Rotterdam
De circusloods is rolstoeltoegankelijk.
Entree: € 6,50 (kaartjes kopen kan via onderstaande button)
Contant geld: Er wordt (zelfgemaakte) taart, koffie thee en limonade verkocht, maar je kan alleen met contant geld betalen.

Koop kaartjes

 

Programma

Het jaar begint goed! Want er is wel een heel mooi programma deze keer.

De eerste artiest die we bekend maken is natuurlijk een heel bijzondere: Sabine is al jaren circusdocent bij Circus Rotjeknor en kan behalve heel goed lesgeven ook nog eens prachtige kunsten in het touw. Wil je haar eens niet op de grond maar hoog in de lucht zien?

Jasper en Kanja, allebei docent bij circus Rotjeknor. Maar ook allebei acrobaat. Jasper komt uit Heerhugowaard en Kanja uit Kenia. Zo zie je maar weer, dat circus geen grenzen kent.

Maak jullie klaar voor een ouderwets potje genieten. Want deze twee energieke maffe mannen laten je lachen maar zetten je met hun spetterende acrobatiek ook op het puntje van je stoel.

Ta ta tadaaa! Hierrrrr is: “duo Penotti”

 

Ronja Breuk is koorddanser. Ze studeerde af bij Codarts en komt nu haar act laten zien!