Gastvoorstelling: Contra (try-out)

zo 05 maart 2017 om 14:30

Let op: wil je kennismaken met Circus Rotjeknor zoals je in het UitMagazine kan lezen, kom dan op 19 maart naar de CircusZondag

Het gezelschap Fabuloka laat een voorproef van hun nieuwe voorstelling zien. Jorga heeft zelf vroeger bij Circus Rotjeknor gezeten en ging daarna naar de circusschool in Zweden.

Contra, circustheater voor het hele gezin. De artiesten Jorga en Edwin gaan op zoek naar hun schaduw. Wat is dat eigenlijk? En hoe gedraagt hij zich? De schaduw komt tot leven zodat je ermee kunt dansen en acrobatieken! Ook neemt hij je mee naar zijn schaduwwereld en laat hij je van alles zien. Hij is soms een beetje eng, maar vooral lief en ondeugend. En dan? Durft hij ook een kijkje te nemen in de mensenwereld?

Na de presentatie geven de artiesten een workshop waarin ze verschillende stukjes uit Contra terughalen. Hoe kan je iemands schaduw worden? En hoe bedenk je zelf zo’n gek wezen uit de schaduwwereld? Deze workshop is geschikt voor iedereen die er zin in heeft. Daarna is er nog een kort nagesprek, maar je mag ook lekker zelf gaan oefenen.

Contra is de derde voorstelling van Fabuloka en als je meer informatie over ze wilt, kun je op de website kijken: www.fabuloka.com

 

Tijd: 14:30
Locatie: Circus Rotjeknor, Dolf Henkesplein 15
Entree: 5 euro
De loods is rolstoeltoegankelijk.
Het programma duurt inclusief de workshop ongeveer 1,5 uur.

Reserveren