Jubileumshow in het Nieuwe Luxortheater!

za 30 juni 2018 om 19:00

Circus Rotjeknor bestaat 25 jaar!

Wat begonnen is met een klein groepje kinderen is in vijfentwintig jaar uitgegroeid tot een jeugdcircus van formaat. Vele duizenden kinderen hebben ooit wel eens meegedaan aan de circusactiviteiten. Wie kent nu niet dat circus uit Rotterdam?

De jubileumshow met de titel ‘De hoed en de rand’ zal een mooi overzicht bieden wat Circus Rotjeknor in alle jaren heeft voortgebracht: een terugblik naar oude krakers zoals ‘de dames op de balk’ maar ook hedendaags circus met spectaculaire stunt van de jeugd van tegenwoordig. Natuurlijk doen er aan ‘De hoed en de rand’ ook heel wat professionele circusartiesten mee die hun carrière begonnen zijn bij Circus Rotjeknor.

De voorstelling zal zeer gevarieerd zijn. Soms staat het podium vol met wel tweehonderd circusartiesten en dan weer zie je een solo-act van de allereerste circusartiest van Circus Rotjeknor.

De muziek zal live worden gespeeld door het Groot Niet te Vermijden en ook het kinderkoor ‘Prettig Weekend’ doet mee.

Kom zeker wat eerder naar het theater dan zie je de grote circusparade aan komen lopen. Met veel getrommel en getoeter zal de parade rond 18:00 uur vertrekken vanaf de circusloods op Katendrecht.

dat gaan we vieren met een jubileumshow in het Nieuwe Luxortheater.

Reserveer hier je kaartjes