KerstVakantie Workshops

do 03 januari 2019 - vr 04 januari 2019

Een nieuw circusjaar met weer bijzondere vakantieworkshops! Met als speciale gastdocent Sabine Lustig, *speciaal voor jullie terug uit Berlijn!* En natuurlijk Martin, *speciaal voor jullie terug uit Argentinië!*

Data: donderdag 3 januari en vrijdag 4 januari 2019
Locatie: Circusloods op Katendrecht
Prijs kinderen: 10 euro voor één workshop, 15 euro voor twee workshops
Prijs volwassenen: 15 euro voor één workshop, 25 euro voor twee workshops.
(Is geld een probleem? Neem dan even contact op met femke(at) circusrotjeknor.nl

Koop kaartjes

 

Je krijgt een circusles van ervaren artiesten en een docent van Circus Rotjeknor! Wil je voor het eerst proberen in de tissu te klimmen of ben je al toe aan uitdagende trucs op het koord? Wil je eens op zo’n grote rode bal lopen of gooi je liever twee doekjes in de lucht? Op verschillende niveaus kan je allerlei circustechnieken komen oefenen. 
Op donderdag kom je alleen oefenen, op vrijdag kom je oefenen en geef je daarna een presentatie aan publiek!
Je mag zelf kiezen of je één of twee dagen komt. 

De circustraining is voor iedereen tussen de 8 en 15 die al op circus of turnen zit. Je volgt een luchtwerk en/of acrobatiektraining. Sabine Lustig leert je nieuwe trucs in de lucht. Verwacht een stevige warming-up van Martin en daarna klim je de tissu in of volg je een workshop in een uitdagende, acrobatische techniek. 

Let op: Wil je liever kennismaken met alle verschillende technieken in het circus? Schrijf je dan in voor de Circusles van 13:00 – 15:00. 


Beginner of  al wat ervaring? Of heb je vroeger circus gedaan en zou je wel weer eens wat willen proberen? Met of zonder partner, kom maar langs!

Voor iedereen van 13 jaar en ouder die al enige ervaring in de tissu heeft. Schrijf je snel in want het maximum aantal is beperkt.

 

Koop kaartjes