Kerstvakantie workshops

vr 06 januari 2017 - za 07 januari 2017

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 januari 2017 kan je workshops in verschillende technieken volgen. De docenten zijn weer een stel bijzonder getalenteerde mensen bij elkaar – van internationale circustop tot de Rotterdamse circusdirecteur!

Voor wie:Kijk per workshop wat de instap-eis of minimumleeftijd is.

Kosten: Elke workshop kost 7,50 euro, voor 21 jaar en ouder 10 euro.

Waar: Bij Circus Rotjeknor, Dolf Henkesplein 15, Rotterdam (route)

Aanmelden

Bekijk hieronder het programma voor vrijdag en zaterdag. Klik voor meer informatie.

VRIJDAG 6 januari 2017

Doelgroep: Kinderen van 5 t/m 8 jaar samen met een opa of oma (en dat mag ook de buurman, buurvrouw, oom of tante zijn).

De circuslessen voor Ouder en Kind zijn al heel populair bij Circus Rotjeknor maar voor grootouders is het natuurlijk ook fantastisch om samen met een kleinkind circuskunsten uit te halen. Zoek een leuke opa of oma uit (of iemand die daarop lijkt), kom luisteren naar een mooi circusverhaal en daarna natuurlijk ook nog echt oefenen.

Omdat we bij het GrootOuderKind circus vanwege het thema van de kinderboekenweek ‘Voor altijd jong!’, samenwerken met boekwinkel ‘Bosch en de Jong’ uit de Fenix Food Factory mag jouw opa of oma gratis meedoen! Wist je al dat deze boekwinkel een echt circus-boekenplankje heeft? Ga maar gauw eens kijken! www.boschedenjong.nl

img_3482logo-met-website-bosch-en-de-jong

Wil je beter worden in de tissu (klimdoek) of het een keer uitproberen? Sabine is docent bij Circus Rotjeknor en kan zowel beginners als gevorderden allerlei mooie trucs leren.
Wil je beter worden in de tissu (klimdoek) of het een keer uitproberen? Sabine is docent bij Circus Rotjeknor en kan zowel beginners als gevorderden allerlei mooie trucs leren.

santelli

Op acrobatische toeren: Karim gaat met je aan de slag met invloeden uit breakdance en capoeira.

Duo-trucs in de trapeze. Tijs doet al circus sinds zijn 6e en zit nu op Codarts. Hij begon bij Circus in Beweging uit Leuven en zat zelfs op een middelbare school voor circus.


Kami-Lynne trad op bij o.a. Cirque du Soleil en traint regelmatig bij Circus Rotjeknor. Ze vindt het erg leuk om jonge luchtwerkers de fijne kneepjes van de Aerial Hoop te leren, dus grijp je kans!
Instapeis: 12+ en enige ervaring met luchtwerk

ZATERDAG 7 januari 2017

Je kan al eenwielfietsen, maar kan je ook al los opstappen? En op hoeveel manieren? Roos Seegers weet er een heleboel!
instapeis: de losse opstap kunnen

Club manipulatie:  Balans, fingerspins, body-rolls, kick-ups. Je leert losse truuks die je overal kan gebruiken of aan elkaar kan maken tot een  sequentie. Joris de Jong begon ooit bij Circus Rotjeknor. Hij speelde o.a. bij Cirque Eloize, 7fingers en TENT.

Klimmen en acrobatiek in de Chinese paal. Hou jij ook zo van klimmen in bomen en lantarenpalen? Leer in deze workshop hoe je goed in de paal kan klimmen en wat voor trucs je kan leren.

Gabriele studeerde vorig jaar af met Chinese Pole als specialisatie aan Codarts. De workshop is een half uurtje vervroegd want… Gabriele moet na de workshop als een speer richting het Nieuwe Luxor om er mee te spelen in de voorstelling van Hans Klok!

IMG_0190

Trapeze, hoepel en klimdoek. Wil je daar beter in worden of het een keer uitproberen? Sabine is docent bij Circus Rotjeknor en kan zowel beginners als gevorderden allerlei mooie trucs leren.
Voetballen zonder doelpunten… en je mag ook hands maken in deze workshop. Remi leert je verschillende trucs met een voetbal, je voeten en je handen.
Rennen tegen muren, salto’s maken en rollen op de mat. 
Aanmelden