Kinderrechtenfestival op SS Rotterdam

zo 19 november 2017 om 13:00

Ter ere van het 28-jarig bestaan van het VN-kinderrechtenverdrag op maandag 20 november, organiseert UNICEF in Rotterdam zondag 19 november in samenwerking met Thuis op Straat een gratis toegankelijk kinderrechtenfestival op de SS Rotterdam.

Op de boot kunnen die dag zo’n 200 kinderen tussen de 6 en 12 jaar terecht voor verschillende activiteiten met kinderrechtenthema. Zo kunnen ze zich uitleven in de knutselhoek, hun kennis testen in het grote ren je rot spel, en kans maken op leuke prijzen tijdens de UNICEF-kinderrechtenbingo. In de podiumzaal worden daarnaast de hele dag door allerlei optredens gegeven, onder andere van jongensband de Boo Boyz en Circus Rotjeknor. Het circus heeft speciaal voor de kinderen die dag zelfs een workshop op touw gezet. Kortom: er is genoeg te doen!

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan! De toegang is gratis. Ouders/begeleiders zijn ook welkom op de boot. Geef wel even aan in het aanmeldingsformulier hoeveel volwassenen met je meekomen.

Zien we je daar? Aanmelden kan via deze link!