PEYC training voor luchtwerkdocenten

zo 08 oktober 2017 om 12:00 - 18:00

WORKSHOPS AERIALS (8.10)

Bijscholing voor circusdocenten uit heel Nederland.

Circomundo is partner in het Europese project PEYC (Professionalizing European Youth Circuses) dat bestaat uit masterclasses rondom circustechnieken en het runnen van een jeugdcircus. Alle kennis en ervaringen die uit de masterclasses circustechniek zijn voortgekomen vind je inmiddels op het resource centre van de PEYC website: zeker de moeite van een bezoekje waard!

Onderdeel van het project is dat de deelnemers van deze masterclasses in hun eigen land deze kennis delen. Daarom zijn we gestart met een serie workshops voor de Nederlandse jeugdcircustrainers en -docenten. De eerste vond plaats bij Circus Diedom en had acrobatiek als hoofdthema. De volgende workshop, hoofdthema aerials, staat gepland 8 oktober bij Circus Rotjeknor. Op 12 november volgt de workshop balans bij Circus Okidoki in Meppel.

De workshops worden geleid door Marjolein Wagter. De workshop duurt van 12:00 – 18:00 uur. Deelname aan de workshop kost 15 euro en 25 euro voor niet-leden.

Aanmelden voor 8 oktober en/of 12 november doe je bij Karin Lucas, penningmeester van Circomundo, op karin.lucas@circomundo.nl op uiterlijk op 25 september a.s.