Vakantieworkshops 2, 3 en 4 maart

do 02 maart 2017 - za 04 maart 2017

Op 2, 3 en 4 maart 2017 kan je workshops in verschillende technieken volgen. Of je nu beginner bent of ver gevorderd, er zit als het goed is voor iedereen een mooie workshop bij. Als je twijfelt of een workshop iets voor je is, neem dan even contact op.

Voor wie:Kijk per workshop wat de instap-eis of minimumleeftijd is.

Kosten: Elke workshop kost 7,50 euro, voor 21 jaar en ouder 10 euro. Met de Rotterdampas krijg je op één workshop 50% korting!

Waar: Bij Circus Rotjeknor, Dolf Henkesplein 15, Rotterdam (route)

Aanmelden

 

Klik voor meer informatie.

DONDERDAG 2 maart

Doelgroep: Kinderen van 6 tot 10 jaar, beginners en gevorderden

Je evenwicht houden op een grote rode bal, op een koord, op een hoge balk of misschien wel op een éénwielfiets? De hele circusloods zal deze workshop vol staan met balanceer-spullen. Een soort balanceercircus – apenkooi!

Doelgroep: Kinderen van 6 tot 11 jaar, beginners en gevorderden

Rennen tegen muren, springen van de kast en neerkomen met een rol. Devin rent erop los en laat je mooie bewegingen zien. Doe jij ze na?

Devin is docent bij 010Trickz en springt op en over alles heen wat los en vast zit. Kijk maar eens op zijn Youtube kanaal Seekrz. Gelukkig is hij voor deze workshop net op tijd terug uit Dubai, waar hij als stuntman meewerkt op een filmset.

Doelgroep: jongeren en volwassenen van 14 jaar en ouder. Beginners op de bascule (teeterboard)

Durf jij?

Deze springles op een reuzen wipwap is zeker ook een fysieke workout! Martin gaf eerst les bij Rotjeknor en heeft de afgelopen jaren in Argentinie een circusschool opgezet. Zijn favoriete onderdeel is nu de bascule. Kom proeven van deze spannende techniek!

Hoy en Espacio Zukric!

Geplaatst door Espacio Zukric op zaterdag 21 januari 2017

VRIJDAG 3 maart

 

Doelgroep: Gevorderden
Instapeis: de losse opstap

Je kan de losse opstap, maar kan je ook met z’n tweeën op de fiets? Of achteruit rijden op één been of pirouettes draaien? Voor iedereen die al van alles kan op de fiets maar wel wat meer inspiratie en tips zou willen krijgen.

Voor wie: Beginners en gevorderden van 6 -11 jaar

De leeuwenpiramide, het stoeltje, de bolk …

Met akrobatiek maak je samen mooie bouwwerken. In deze workshop leer je hoe je op elkaar kan klimmen en wat voor truuks je allemaal samen kan doen. Neem een vriend of vriendin mee met wie je wil oefenen, óf maak vrienden tijdens de workshop.

Voor wie: beginners en gevorderden van 9 jaar en ouder.

Wil je beter worden in de tissu (klimdoek) of het een keer uitproberen? Sabine is docent bij Circus Rotjeknor en kan zowel beginners als gevorderden allerlei mooie trucs leren.

ZATERDAG 4 maart

Voor wie: jongeren en volwassenen van 12 jaar en ouder.
Instapeis: ervaring met luchtwerk.

Wil je beter worden in de tissu (klimdoek) of het een keer uitproberen? Sabine is docent bij Circus Rotjeknor, traint ongeveer elke dag met de specialisten van Codarts Circus Arts en kan gevorderden allerlei mooie trucs leren.

Voor wie: kinderen van 7 tot 11 jaar.
Instapeis: een rechte koprol en een goede radslag kunnen.

Vloerakrobatiek of tumbling met de specialist David Mupanda! Hij kan je als de beste meer techniek bijleren en mooie nieuwe sprongen leren.

Voor wie: jongeren van 12 jaar en ouder
Instapeis: een rechte koprol en een goede radslag kunnen.

Vloerakrobatiek of tumbling met de specialist David Mupanda! Hij kan je als de beste meer techniek bijleren en mooie nieuwe sprongen leren.

 

Aanmelden