Vakantieworkshops juni

di 30 mei 2017 - za 01 juli 2017

De normale circuslessen zijn na 10 juni afgelopen. Goede reden om een mini-serie in een bijzondere circustechniek te gaan volgen!

Ga je voor de trampoline? Durf je de bascule op of kan je meer je ei kwijt op een eenwieler? Of je nu wil tricken of circus-dansen, lekker ondersteboven aan de trapeze wil hangen of op je handen wil staan: Kies een workshop uit en je kan daarna met heel veel inspiratie de vakantie in!

Let op: geef je z.s.m. op. Vol is vol en workshops gaan alleen door met voldoende aanmeldingen.
De leeftijd voor de workshops is van 5 tot 21 jaar. Let op, bij veel workshops is er een leeftijdsgrens.
Voor volwassenen is er CircusSpel en CircusWorkout.

Meld je aan

 

Tobit is een echte ster op de eenwieler. Je kan meedoen aan deze serie als je bochtjes op de eenwieler kan maken.

Docent Dixie Wanner is afgestudeerd aan Codarts met als specialisatie Diabolo en Jongleren. Hij kan je van drie ballen tot aan 5 diabolo’s tips geven.

Let op! Je moet al kunnen jongleren met 3 ballen óf diverse trucs met de diabolo kunnen. 

De docenten van 010Trickz verlaten voor even hun prachtige freerun paradijs in Hoogvliet om ons te leren hoe je freerunt, trickt en stunt.
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Circusdocent Sabine gaat samen met dansdocent Linda van Dijk een circus-dans les geven. Voor Circusstad maakte Linda al een choreografie voor circusartiesten en dansers. Geschikt voor dansers én circusartiesten. Je werkt toe naar een presentatie in de laatste les.

Leeftijd: vanaf 8 jaar

In drie lessen leer je van alles in de tissu. Voor zowel beginners als gevorderden.

Leeftijd: vanaf 9 jaar.

Hoge vogelnestjes, de spaanse hang of de vallende engel. Of juist veel moeilijkere trucs en een mooie combinatie maken. Samen met Sabine ga je aan de slag.

Leeftijd: vanaf 8 jaar. 

Martin gaf de afgelopen jaren o.a. bascule-les in Argentinie. Hij staat te springen (hihi) om het ook aan ons te leren. De bascule is een grote wipwap waarbij je de ander de lucht in lanceert. Durf jij?
Let op, deze workshop is VOL. Je kan je nog wel aanmelden, dan kom je op de wachtlijst te staan.

Leeftijd: vanaf 14 jaar

Nikolay Pyasta is de trampolinedocent bij Codarts. Om goede sprongen op de grote trampoline te maken geeft hij je allerlei vooroefeningen op de vloer. In deze les ga je naast een stevige warming-up en goede voorbereidende vloeroefeningen natuurlijk ook elke les in een klein groepje met Nikolay de trampoline op voor het echte werk.

Leeftijd: vanaf 10 jaar.

In de cursus CircusSpel ga je onder begeleiding van de enige echte directeur van Circus Rotjeknor aan de slag met allerlei verschillende disciplines in het circus: jongleren, acrobatiek, koorddansen. Of je nu al wat van circus weet of een echte beginner bent, met veel plezier oefen je samen. Op een stapelstoel met een draaiend Chinees bordje, overgooiend met kegels of als onderman in de piramide vergeet je soms spontaan hoe oud je bent!

Leeftijd: vanaf 25 jaar
Inschrijven via Circus voor volwassenen

In de CircusWorkout op dinsdag ligt de nadruk op acrobatiek en werk je aan lenigheid, kracht en coördinatie. Na een stevige warming-up krijg je les in een acrobatische circusdiscipline van oud-Codarts studenten. Beginner of gevorderd, in deze CircusWorkout komt elk spiertje aan bod terwijl je oefent op mooie, spannende en uitdagende trucs.

Leeftijd: vanaf 17 jaar
Inschrijven via Circus voor volwassenen

Een mini-serie van 3 lessen kost:
Onder de 21 jaar: 20 euro.

Let op:
Eenwieleren (2 lessen) kost 15 euro
Acrobatiek 5+ kost voor een duo 30 euro
Grote Trampoline kost 40 euro