Klinkt als…

‘Komt dat zien!, ‘Komt dat horen!’

Artiesten van Circus Rotjeknor en leerlingen van de HAVO/VWO voor Muziek en Dans gaan een interessant avontuur aan om met elkaar een muzikale circusvoorstelling te maken en spelen.

Luister naar het geluid van koorddansers die over het koord lopen. Je ziet en hoort een zingende piramide en hoe jongleren en muziek samenkomen. Een mooi avontuur en een feest voor oog en oor.

Op 24 april 2016 ging de nieuwe voorstelling van Circus Rotjeknor in de Rotterdamse Schouwburg in première met twee uitverkochte voorstellingen.

Circus Rotjeknor werkt samen met dirigent Keimpe de Jong én de HAVO voor Muziek en Dans. De voorstellingsgroep is begeleid door Jasper Boomsma en Lotte Talsma.

Op zondag 16 oktober 2016 spelen we Klinkt als… in de Rotterdamse Schouwburg

RESERVEER HIER

 

De voorstelling wordt gemaakt in het kader van het project Muziek in de Piste van Circomundo en wordt financieel ondersteund door de Erasmusstichting en de Stichting Bevordering van Volkskracht.

Circus Rotjeknor Klinkt als 2016 04 24 foto Joke Schot (17) (Large) 029 Circus Rotjeknor Klinkt als 2016 04 24 foto Joke Schot (14) (Large)

Circusmundo Logo_RGB_erasmusstichting Logo Volkskracht