Urban Circus – powered by 010Trickz

Wil je ook leren freerunnen of tricken en ben je tussen de 8 en 16 jaar? Kom dan op les bij Circus Rotjeknor, powered by: 010 Trickz

Freerunnen: Met flips, tricks, acrobatische moves en salto’s leer je behendig bewegen over het freerun-parkour in de circusloods. Voor jou én je vrienden; en of je nu een geboren acrobaat bent of niet: iedereen kan het leren en iedereen is welkom in de les!

We halen de matten, kasten, blokken en obstakels tevoorschijn om een freerun-parkour te bouwen. Hoe behendig en vloeiend kan jij erop en eraf springen?
Odin van 010Trickz geeft de lessen. Check zijn youtube kanaal Concrete Warriors hieronder om mooie acties van hem te zien.

Tricking: Bij de tricking-les leer je een combinatie van acrobatische sprongen, salto’s en technieken uit capoeira en kung fu. Spectaculair en ontzettend leuk! Powered by 010Trickz.

Als je wil leren freerunnen of tricken, dan kan je je opgeven voor de lessen bij Circus Rotjeknor. De docenten van 010Trickz geven de lessen, zij zijn natuurlijk de helden van deze techniek!
In een seizoen zitten 30 lessen. Naast de technieken leer je dus ook de groep en de docenten goed kennen. Je maakt nieuwe vrienden en kan ook je nieuwe skills samen oefenen.
Wil je vrij trainen en komen wanneer je wil? Dan kan je bij 010Trickz in Hoogvliet langsgaan. Kijk op www.010trickz.com voor hun locatie.