Circus Rotjeknor bestaat dit seizoen 25 jaar!

De hoed … en de rand!

Dit seizoen bestaan we 25 jaar. En dat vieren we natuurlijk! Kom je kijken naar de ‘preview’ in Rotterdamse Schouwburg (8 april)?
En daarna natuurlijk naar de grote knallende voorstelling met oude én nieuwe artiesten in het Nieuwe Luxor (30 juni).

Wat begonnen is met een klein groepje kinderen is in vijfentwintig jaar uitgegroeid tot een jeugdcircus van formaat. Vele duizenden kinderen hebben ooit wel eens meegedaan aan de circusactiviteiten. Wie kent nu niet dat circus uit Rotterdam?

De jubileumshow met de titel ‘De hoed en de rand’ biedt een mooi overzicht wat Circus Rotjeknor in alle jaren heeft voortgebracht: een terugblik naar oude krakers zoals ‘de dames op de balk’ maar ook hedendaags circus met spectaculaire stunt van de jeugd van tegenwoordig. Natuurlijk doen er aan ‘De hoed en de rand’ ook heel wat professionele circusartiesten mee die hun carrière begonnen zijn bij Circus Rotjeknor.

Soms staat het podium vol met wel tweehonderd circusartiesten en dan weer zie je een solo-act van de allereerste circusartiest van Circus Rotjeknor.

De muziek zal live worden gespeeld door het Groot Niet te Vermijden en ook het kinderkoor ‘Prettig Weekend’ doet mee.

Kom zeker wat eerder naar het theater dan zie je de grote circusparade aan komen lopen. Met veel getrommel en getoeter zal de parade rond 18:00 uur vertrekken vanaf de circusloods op Katendrecht.

Reserveer hier je kaartjes

 

Je kan natuurlijk naar nóg meer voorstellingen van Circus Rotjeknor komen kijken. Hieronder zie je het overzicht van alle feestelijke activiteiten