COVID-19 maatregelen per 14 oktober 2020 – update april/mei 2021

Geplaatst op 14-10-2020

Update april/mei 2021

Op dit moment vinden geen activiteiten binnen plaats. Als je buiten les hebt dan mag je je spullen in de kleedkamers laten en alleen indien echt nodig de WC’s gebruiken!

============

Wat betekenen de nieuwe maatregelen die de regering op 13 oktober 2020 aankondigde voor de lessen van Circus Rotjeknor? De lessen gaan door, maar artiesten en ouders dienen zich wel per direct aan nieuwe regels te houden:

  • Zowel ouders als artiesten van 13 jaar en ouder moeten in de hal en bij gebruik van de WC’s (die we delen met Codarts) een mondkapje te dragen.
  • De kleedkamers kunnen niet gebruikt worden. Schoenen zoals gebruikelijk in de rekken tegenover de WC’s,  jassen kunnen in de kleedkamers worden opgehangen. Maar omkleden is helaas niet mogelijk.
  • Iedereen van 18 jaar en ouder dienen overal 1,5 meter afstand te houden van iedereen. Onze docenten hebben een uitzonderingspositie naar artiesten jonger dan 18 jaar.

Overige maatregelen zoals geen toegang tot de foyer boven blijven uiteraard van kracht. Het team van Rotjeknor hoopt met jullie dat dit niet lang hoeft te duren.

NB: we hebben speciale Circus Rotjeknor wasbare mondkapjes laten maken. Deze kan je voor € 5,– per stuk bij de docenten kopen. Graag gepast en contant betalen. De beschikbare maten zijn S, M en L. De mondkapjes zijn zwart met een wit logo.