COVID-19 maatregelen per 28 november 2022: Alles lessen voor 17.00 uur gaan gewoon door

Geplaatst op 26-11-2021

Voor de dagelijkse circuslessen voor 17.00 uur hebben de op vrijdag 26 november om 19.00 uur afgekondigde maatregelen rondom COVID-19 geen gevolgen. Cultuur en amateursporten, de categorieën waar jouw circuslessen onder vallen, mogen tot 17.00 uur beoefend worden. Zonder enige beperking. (Bron: Rijksoverheid)

Wat betekent dit voor de circuslessen die NA 17.00 uur plaatsvinden?
Sowieso kunnen die niet in de Loods of wijkclub doorgaan. Enorm vervelend voor de artiesten, maar die mogelijkheid is er niet. We gaan morgen, zaterdag 27 november, bekijken welke oplossingen we tot de kerstvakantie kunnen bedenken. De circuslessen in IJsselmonde en Hillesluis die na 17.00 uur plaatsvinden (Circus B) kunnen wellicht gecombineerd worden met de vroegere A groepen. Dat laten we zo snel mogelijk weten. In Centrum is dat lastiger omdat de groepen daar al zo vol zitten, daar kijken we apart naar in overleg met de docenten. Andere opties zijn om op vrijdag en zondag de ruimte die er is in de circusloods op Katendrecht te benutten. Ook dat laten we zo snel mogelijk weten. Freerun Donderdag B buiten? Ook dat moeten we goed overwegen.

Natuurlijk weer heel erg vervelend dit. Maar we kunnen alleen maar met elkaar hopen dat de situatie snel beter wordt. 

En dan nog even dit
Ben je ziek of moet je in quarantaine? Of ben je om een andere reden verhinderd? Meld je dan af in de mobiele app bij “trainingen”, zo ziet de docent dat je niet komt. Weet je niet hoe dat werkt of kan je niet inloggen? Stuur een mail naar lessen@circusrotjeknor.nl, dan helpt Femke je verder!
Op 4, 5 en 6 januari 2022 organiseren we diverse vakantieworkshops voor zowel artiesten als niet-artiesten, dagelijks tussen 11.00 en 16.00 uur. Vanaf volgende week kan je je daarvoor inschrijven. Houd onze berichten via de website en social media in de gaten.

Hopelijk tot snel in de circusloods of in de wijkclub!