COVID-19 update per 12 januari 2022: na vrijdag 14 januari weten we meer

Geplaatst op 12-01-2022

Update vrijdag 14 januari 19.30 uur (na de persconferentie): vanaf zaterdag 15 januari gaan ALLE lessen weer door
=================================================================================================================

Update vrijdag 14 januari 11.00 uur: We gaan er nu van uit dat we op zaterdag 15 januari weer open kunnen. Alle zaterdag en zondagartiesten hebben eerder vanochtend al een mail gehad. Vrijdagavond 14 januari rond 20.00 uur krijgt iedereen een mail.
=======================================================================================================================

Oud bericht:
Het is nog niet bekend of en hoe de maatregelen die tot en met vrijdag 14 januari gelden gaan veranderen. Door die maatregelen kan jij nu geen circuslessen volgen. Na vrijdagavond 14 januari weten we pas meer.
Dat betekent helaas dat de lessen van zaterdag 15 januari en zondag 16 januari ook niet doorgaan. Hoe vervelend, maar we moeten daar nu een beslissing over nemen. Dat geldt dus voor alle reguliere lessen op zaterdag en de Ouder-Kind lessen op zondag. Ook de geplande circusfeestjes van zondag en de teamdag van de medewerkers en het bestuur van Circus Rotjeknor op zondag zijn geannuleerd. Voor alle gemiste lessen gaan we op zoek naar inhaaldata.

Zaterdagochtend 15 januari laten we weten of de lessen vanaf maandag 18 januari weer kunnen beginnen. Dit geldt ook voor de wijkclubs. Laten we duimen dat we vrijdagavond van de regering horen dat het weer mag!

Hopelijk tot snel in de circusloods of in de wijkclubs!

PS: Het kan zijn dat je toch circusactiviteiten in en om de circusloods ziet. Mila geeft woensdagochtend circusgymles aan de Young Business School De Kaap, zoals we dat wekelijks doen. En Martin is donderdag actief op HPC Charlois voor circuslessen onder schooltijd op een middelbare school. Dat is toegestaan omdat het onderwijsgerelateerd is.