Per 6 november 2021 QR code verplicht voor 18 jaar en ouder

Geplaatst op 05-11-2021

Met ingang van 6 november 2021 dienen alle bezoekers aan onze circusloods of wijkclubs van 18 jaar of ouder over een Corona Toegangs Bewijs (CTB) te beschikken. Wat betekent dit voor jou?

Ben je 18 jaar of ouder en bezoek je onze locaties, of het nou als artiest is, of als haler/brenger van artiesten, dan moet je over een QR code beschikken waarmee je kan laten zien dat je gevaccineerd/hersteld/getest bent. Het kan dus gebeuren dat jouw docent of een andere medewerker daar om vraagt. Namens alle medewerkers van Circus Rotjeknor vragen wij nadrukkelijk om jouw begrip en jouw medewerking. Jouw docent doet dit niet graag maar we dienen ons aan de regels te houden. 

Ben je 18 jaar of ouder en heb je geen CTB? Kom dan alsjeblieft niet, hoe spijtig wij dat ook vinden. Dit geldt ook voor het wachten in de hal of boven in de foyer. 

Ouder Kind lessen: Kom ruim op tijd!
Zondag beginnen nieuwe series Ouder Kind lessen. Ben jij deelnemer aan de Ouder Kind lessen kom dan ruim op tijd zodat Marjella in staat is om in alle rust jullie QR code te scannen. En heb met elkaar geduld en begrip.

Heb je vragen of opmerkingen dan kan je mailen naar lessen@circusrotjeknor.nl. 

Names alle medewerkers dank voor je begrip en geduld, en hopen dat we dit snel niet meer hoeven te doen.

Tot snel in de circusloods!