Vanaf 19 mei weer binnen lessen!

Geplaatst op 17-05-2021

We mogen weer. Ben je er klaar voor? Zojuist ontvingen al onze artiesten onderstaand bericht dat ze vanaf 19 mei weer welkom zijn in de circusloods of de wijkclub.

Wij hebben er enorme zin in, jullie ook? Ouders of verzorgers zijn nog steeds binnen niet welkom. Maar het goede nieuws is dat rond onze circusloods de terrassen ook weer geopend zijn. Een goede reden dus om op het Deliplein of aan de Rijnhaven even lekker onderuit te zakken.

Ja, ja, ja, we mogen weer naar binnen!

Beste artiest,

Ken je die beelden van die koeien die na een lange winter in de stal in het voorjaar voor het eerst naar buiten mogen? Nou, zo voelen wij ons ook, met dat verschil dat wij naar binnen huppelen, springen en dansen. Voel jij je ook zo? Vanaf woensdag 19 mei aanstaande ben jij weer welkom in de circusloods of in jouw wijkclub. En dan gaan we lekker knallen met de kegels, tissu, matten, ringen, fietsen, noem het maar op. Afgelopen zaterdag hebben alle docenten de circusloods opgeruimd (door al dat in- en uitlopen stond het een beetje door elkaar) zodat het glimt en schreeuwt om door jullie gegooid, beklommen en bereden te worden.

Alles op een rijtje

  • Alle clubs vanaf woensdag 19 mei in de circusloods of in de wijkclub
  • Club Speciaal ontvangt apart bericht
  • Peuterlessen beginnen vanaf 26 mei met een nieuwe serie (inschrijven nog mogelijk)
  • Ouder-Kindlessen nieuwe serie is op 20 juni/27 juni/4 juli/11 juli (inschrijven nog mogelijk)
  • Proeflessers krijgen apart bericht vanuit lessen@cirusrotjeknor.nl

Heb je al gestemd op jouw circus?
Had je al gehoord dat Circus Rotjeknor door een artiest is genomineerd voor de Club van Jaar verkiezing? Als jij het met jouw mede-artiest eens bent, en dat ben je natuurlijk, dan moet je natuurlijk wel op ons stemmen. Dat kan op de speciale site tot 24 mei. Dus vraag ook al je familieleden, vrienden en iedereen die je kent om op jouw circus te stemmen.

En of het allemaal nog niet genoeg is: vanaf volgende week kan je je al opgeven voor het volgende circusseizoen. Martin heeft de indelingen en planningen al gemaakt, alle docenten zijn ingedeeld met alleen maar bekende namen en gezichten. Volgende week krijg je hier een mail over.

Heb je vragen over de herstart van de circuslessen binnen? Stuur dan een mail naar lessen@circusrotjeknor.nl  of stel je vraag in de Whats-App groep van jouw club.

Tot gauw weer in de Loods!