Circusspeelplaats

Bij de circusspeelplaats kunnen kinderen vrijblijvend in- en uitlopen en spelen. Het circus heeft een grote aantrekkingskracht waardoor er altijd veel kinderen tegelijkertijd bezig zijn. De circusspeelplaats is eenvoudig in te passen, een geschikte speelplek binnen of buiten is voldoende. Het is ideaal als activiteit bij een festival of feest.

 

De docent van Circus Rotjeknor komt met een bus vol circusmateriaal langs. De materialen worden zo neergezet dat iedereen ermee kan oefenen. Ondertussen geeft de docent tips en trucs en houdt de veiligheid in de gaten.

Op een circusspeelplaats kunnen kinderen (en ook hun ouders) koorddansen, ballopen, eenwielfietsen, stelten lopen, draaien met bordjes, diaboloën en natuurlijk jongleren!
De docenten van Circus Rotjeknor richten de speelplaats zo in dat er goed en veilig geoefend kan worden met het circusmateriaal. Bij festivals kunnen de deelnemers vrijblijvend in- en uitlopen.

  • Locatie: Een ruime plaats van minimaal 8 bij 8 meter.
  • Medewerkers: Per 10 -12 kinderen is er één volwassen begeleider nodig die actief meehelpt. Dit kan een ouder, leerkracht, of vrijwilliger zijn.
  • Bij grote drukte zal de toeloop meer geregeld moeten worden. De instelling die Circus Rotjeknor inhuurt zorgt dat dit, wanneer het nodig is, geregeld wordt. 

De circusspeelplaats van drie uur waar 50 kinderen aan meedoen kost € 500,-
Neem voor een offerte op maat contact met ons op via het aanvraagformulier.

 

Aanvraagformulier circusactiviteiten

 

 

 

Speelplaats