Urban Circus – powered by 010Trickz

Wil je ook leren freerunnen en ben je tussen de 9 en 16 jaar? Kom dan op les bij Circus Rotjeknor, powered by: 010 Trickz

Donderdagen van 16.15 – 17.30
Locatie: Circusloods op Katendrecht
Basistarief:
210 euro (50 euro korting met Rotterdampas)
Is er thuis te weinig geld?
Dan kan je je ofwel via het Jeugdfonds ófwel via het wijktarief op les. (vraag daarnaar bij opmerkingen dan nemen we contact met je op)
Woon je op Katendrecht? Dan mag je 2 gratis proeflessen komen volgen.

Freerunnen: Met flips, tricks, acrobatische moves en salto’s leer je behendig bewegen over het freerun-parkour in de circusloods. Voor jou én je vrienden; en of je nu een geboren acrobaat bent of niet: iedereen kan het leren en iedereen is welkom in de les!

We halen de matten, kasten, blokken en obstakels tevoorschijn om een freerun-parkour te bouwen. Hoe behendig en vloeiend kan jij erop en eraf springen? Odin van 010Trickz geeft de lessen. Check zijn youtube kanaal Concrete Warriors hieronder om mooie acties van hem te zien.

Als je wil leren freerunnen, dan kan je je opgeven voor de lessen bij Circus Rotjeknor. In een seizoen zitten 30 lessen. Naast de technieken leer je dus ook de groep en de docenten goed kennen. Je maakt nieuwe vrienden en kan ook je nieuwe skills samen oefenen.

Aanmelden