Praktische informatie Jubileumshow

Het programma van zaterdag 30 juni (Nieuwe Luxor):

Om 16:00 uur worden alle huidige artiesten verwacht in de circusloods op Katendrecht. Let op, we zijn met 200 circusartiesten! Alle artiesten krijgen een nieuwe T-shirt, we oefenen het openingstableau, eten en drinken wat en maken ons op voor de circusparade.

Vanaf 18:00 uur gaat de circusparade vertrekken via de deur aan de Deliplein-kant. Van daaraf mogen ouders meelopen. Zorg wel dat er ruimte blijft voor de eenwielfietsers, steltlopers, jongleurs en acrobaten.

Iets na 18:30 uur komen we aan bij het Nieuwe Luxortheater. Het publiek gaat via de entreehal naar de zaal. Zorg dat je de entreekaartjes bij de hand hebt. In korte tijd moeten er heel veel mensen naar binnen kunnen.

Na het openingstableau gaan vrijwel alle artiesten de zaal in om daar de gereserveerde artiestenplekken in te nemen. Tijdens de pauze is er een speciaal artiestendeel in de foyer. Daar gaan alle artiesten naartoe.

Na afloop van de show (circa 21:15 uur) mogen de artiesten weer mee met de ouders. Er komt hiervoor een speciaal ‘afhaalpunt’.

Mochten er per ongeluk nog spullen achtergelaten zijn, dan zullen die door ons meegenomen worden naar de circusloods. Die kunnen dan op zondag opgehaald worden.

 

Het is op 30 juni niet mogelijk om auto’s te parkeren op de kade. Hou daar rekening mee. Kom met openbaar vervoer of op de fiets of parkeer de auto ruim op tijd in een parkeergarage of op een andere plek.