Inloggen als artiest op artiest.circusrotjeknor.nl

Beste artiest,

Als je dit jaar meedoet als artiest bij Circus Rotjeknor krijg je een eigen account op Club-Assistent. Hierin kan je zien bij welke groep je staat ingedeeld, wanneer het vakantie is en je kan je adresgegevens zelf wijzigen. Je kan níet zelf je groep wisselen op je account, dat vullen wij in op het circus-kantoor.

Link verlopen? Klik op “wachtwoord (opnieuw)instellen” bij het inloggen en volg de instructies. Lukt het niet? Mail ons even op lessen@circusrotjeknor.nl om een nieuwe activeringslink, die sturen we dan toe.

Download hier de app: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.clubassistent.app of https://apps.apple.com/us/app/club-assistent/id1177912470

Je selecteert Circus Rotjeknor en logt daarna in met je email en wachtwoord.

Heb je meer kinderen op circus? Dan kan je de accounts in de app aan elkaar koppelen. Dit werkt niet op de site maar wel in de mobiele app. Zie hier hoe je dat doet:  https://support.club-assistent.nl/app/inloggen

Als je naar artiest.circusrotjeknor.nl gaat, kan je linksbovenin inloggen op MyClub. Hier kan je je gegevens inzien en wijzigen.

Heb je vragen? Hier verzamelen we de meest gestelde vragen en beantwoorden. Kom je er alsnog niet uit? Stuur ons dan een mailtje dan proberen we je te helpen.

1. De mobiele app van ClubAssistent, moet ik die installeren? Ja dat maakt het wel heel makkelijk! Je kan je dan ook afmelden voor een les.
2. Hoe zit het met de privacy? Automatisch is ingesteld alleen docenten van Rotjeknor je telefoonnummer zien. Zo kunnen zij je in noodgevallen bereiken. Er staat automatisch ingesteld dat andere artiesten je gegevens niet kunnen zien. Wel kan iedereen zie wie er in jouw groep zit.

3. Waarom zie ik woorden als atleten en teams staan? Club-assistent is gemaakt voor sportverenigingen. Maar past ook best goed bij onze circusschool! Waar kan hebben we de woorden aangepast aan het circus. Soms zie je nog weleens een sport-woord terugkomen.

4. Wat is MyClub? Dit is jouw account. Hier zie je bij welke groep je staat ingeschreven en je kan hier zelf je adres en telefoongegevens aanpassen. Je komt hier via artiest.circusrotjeknor.nl

5. Wat als ik wil veranderen van groep of stoppen? Je kan niet zelf je groep wijzigen of stoppen. Dan stuur je een mailtje naar lessen@circusrotjeknor.nl.

6. Help! Er gebeurt iets anders vreemds of ik snap er niks van of ik heb een tip. Het is een heel nieuw artiesten-administratie-systeem. Ook voor ons. Kom maar door met de opmerkingen en vragen dan proberen we het voor iedereen zo handig mogelijk te maken.