Inloggen als artiest op artiest.circusrotjeknor.nl

Beste artiest,

Als je dit jaar al meedeed als artiest bij Circus Rotjeknor krijg je een mail met activeringslink om je eigen account op Club-Assistent te maken. Hierop kan je je gegevens zelf wijzigen, kaartjes met korting voor vakantieworkshops kopen en zien wanneer de lessen zijn.

Het is voor ons – en waarschijnlijk ook voor jou – een nieuw systeem.

Aanmelden huidige artiesten met account

 

Je hebt van ons een mail ontvangen. Alleen via de knop in de mail kan je je account activeren.
  • Klik op de knop in je mail.
  • Je moet nu een wachtwoord aanmaken. Je wachtwoord moet minimaal 9 tekens lang zijn, met een hoofdletter, kleine letter, cijfer en leesteken. Ben je ingelogd, controleer dan meteen de gegevens die wij van jou hebben. 
  • Link verlopen? Mail ons even om een nieuwe activeringslink! 
  • Sla je wachtwoord op 🙂
  • Nu kan je naar de volgende stap: Vul het formulier in op artiest.circusrotjeknor.nl/nieuweseizoen

Help ik heb geen mail ontvangen! Ben wel een artiest? Staat het in je spam? Laat ons even weten als je een nieuwe mail wil via lessen@circusrotjeknor.nl

Vul het formulier in op artiest.circusrotjeknor.nl/nieuweseizoen  Let op, je moet hiervoor eerst je account geactiveerd hebben en inloggen!

Heb je meer kinderen op circus? Dan kan je de accounts aan elkaar koppelen.

Activeer eerst alle account met de unieke mail.

Je logt in en klikt op “gegevens wijzigen”.  Daar vind je een menu om accounts te koppelen.

Als je naar artiest.circusrotjeknor.nl gaat, kan je linksbovenin inloggen op MyClub. Hier kan je je gegevens inzien en wijzigen.

Heb je vragen? Hier verzamelen we de meest gestelde vragen en beantwoorden. Kom je er alsnog niet uit? Stuur ons dan een mailtje dan proberen we je te helpen.

1. De mobiele app van ClubAssistent, moet ik die installeren? Nee, je hoeft de mobiele app niet te installeren. Het mag natuurlijk wel.

2. Hoe zit het met de privacy? Automatisch is ingesteld alleen docenten van Rotjeknor je telefoonnummer zien. Zo kunnen zij je in noodgevallen bereiken. Er staat automatisch ingesteld dat andere artiesten je gegevens niet kunnen zien. Wel kan iedereen zie wie er in jouw groep zit.

3. Waarom zie ik woorden als atleten en teams staan? Club-assistent is gemaakt voor sportverenigingen. Maar past ook best goed bij onze circusschool! Waar kan hebben we de woorden aangepast aan het circus. Soms zie je nog weleens een sport-woord terugkomen.

4. Wat is MyClub? Dit is jouw account. Hier zie je bij welke groep je staat ingeschreven en je kan hier zelf je adres en telefoongegevens aanpassen. Je komt hier via artiest.circusrotjeknor.nl

5. Wat als ik wil veranderen van groep of stoppen? Dan stuur je een mailtje naar lessen@circusrotjeknor.nl.

6. Help! Er gebeurt iets anders vreemds of ik snap er niks van of ik heb een tip. Het is een heel nieuw artiesten-administratie-systeem. Ook voor ons. Kom maar door met de opmerkingen en vragen dan proberen we het voor iedereen zo handig mogelijk te maken.