Surf naar artiest.circusrotjeknor.nl/app om de app op je telefoon te installeren.

Iedere artiest bij Circus Rotjeknor krijgt een eigen account op artiest.circusrotjeknor.nl. Hierin kan je zien bij welke groep je staat ingedeeld, wanneer het vakantie is en je kan zelf je adresgegevens wijzigen. Je kan niet zelf je groep wisselen op je account. Dat vullen wij in op het circuskantoor.

Veelgestelde vragen

Link verlopen? Klik op wachtwoord (opnieuw)instellen bij het inloggen en volg de instructies. Lukt het niet? Mail ons even op lessen@circusrotjeknor.nl om een nieuwe activeringslink, die sturen we dan toe.

Heb je meer kinderen op circus? Dan kan je de accounts in de app aan elkaar koppelen. Dit werkt niet op de site maar wel in de mobiele app. Zie hier hoe je dat doet.

In de app ga je naar Trainingen. Daar klik je op de training en kan je aangeven dat je niet aanwezig zult zijn.
je kan het ook op de computer doen, daarvoor moet je inloggen: Als je naar artiest.circusrotjeknor.nl gaat, kan je linksbovenin inloggen op MyClub.

Heb je vragen? Hier verzamelen we de meest gestelde vragen en beantwoorden. Kom je er alsnog niet uit? Stuur ons dan een mailtje dan proberen we je te helpen.

1. De mobiele app, moet ik die installeren? Ja dat maakt het wel heel makkelijk! Je kan je dan ook afmelden voor een les.

2. Hoe zit het met de privacy? Automatisch is ingesteld alleen docenten van Rotjeknor je telefoonnummer zien. Zo kunnen zij je in noodgevallen bereiken. Er staat automatisch ingesteld dat andere artiesten je gegevens niet kunnen zien. Wel kan iedereen zie wie er in jouw groep zit.

4. Wat is MyClub? Dit is jouw account. Hier zie je bij welke groep je staat ingeschreven en je kan hier zelf je adres en telefoongegevens aanpassen. Je komt hier via artiest.circusrotjeknor.nl

5. Wat als ik wil veranderen van groep of stoppen? Je kan niet zelf je groep wijzigen of stoppen. Dan stuur je een mailtje naar lessen@circusrotjeknor.nl.

6. Help! Er gebeurt iets anders vreemds of ik snap er niks van of ik heb een tip. Kom maar door met de opmerkingen en vragen dan proberen we het voor iedereen zo handig mogelijk te maken.