Jeugdfonds Sport en Cultuur

Wil jouw kind graag op circusles maar lukt het thuis niet om het lesgeld te betalen? Het Jeugdfonds kan helpen. Ook voor ZZP’ers.

Zo werkt het

Stap 1: Inschrijven bij Circus Rotjeknor
Je schrijft je alvast in als artiest bij Circus Rotjeknor en je vinkt aan dat je via het Jeugdfonds wilt betalen. Dan weten wij bij welke groep je wilt. Je mag bij ons al meedoen met de lessen terwijl je het Jeugdfonds aanvraagt.

Stap 2: Aanvraag bij het Jeugdfonds

  1. Vul dit formulier van het fonds in met als einddatum 1 juli (onze seizoenen beginnen in september en eindigen altijd in de zomer).
  2. Je vult de juiste contributie in (let op, zónder Rotterdampaskorting) De contributie voor een heel seizoen vind je bij ons lesaanbod. Stroom je later in? Neem dan even contact op met lessen@circusrotjeknor.nl. Circus Rotjeknor valt zowel onder Sport als Cultuur. Dus naast bijv. zwemles kan je ook op circusles. Of naast muziekles kan je circus als sport kiezen.
  3. Vind een intermediair van het jeugdfonds en lever het formulier in. Een intermediair is bijvoorbeeld de gymleraar op school of iemand bij het Huis van de Wijk. Vaak kunnen ze je op de school verder helpen bij wie je moet zijn. Ken je geen intermediair? Wij kennen ook iemand die het kan aanvragen.
  4. Het fonds betaalt de contributie aan Circus Rotjeknor.

Circus Rotjeknor krijgt dus géén gegevens over jouw situatie te zien.

Vragen

Kom je er niet uit? Neem dan even contact op met Circus Rotjeknor, misschien kunnen we je verder helpen.

Meer weten over het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Neem dan contact met het fonds op via rotterdam@jeugdfondssportencultuur.nl of via telefoonnummer 010-47 901 37.