CircusZondag 22 januari (uitverkocht)

zo 22 januari 2017 om 14:30

Circus kijken, en daarna zelf oefenen!

Eens in de twee maanden organiseert Circus Rotjeknor een CircusZondag. Professionele circusartiesten tonen try-outs van nieuw werk en ook studenten van de HBO opleiding Codarts Circus Arts en artiesten van Circus Rotjeknor treden op. Om de CircusZondag compleet te maken, kan er na het kijken ook nog geoefend worden.

Naar kunstjes kijken en ze daarna zelf uitproberen. Dat kon tijdens de CircusZondag van Circus Rotjeknor!

Geplaatst door OPEN Rotterdam op maandag 21 november 2016

 

Tijd: 14:30 (het programma duurt inclusief oefenen ongeveer 2 uur)
Locatie: Circus Rotjeknor, Fenixloods 2 Katendrecht (Dolf Henkesplein 15, 3072 LN Rotterdam
De circusloods is rolstoeltoegankelijk.
Entree: € 6,- (reserveren is zeer aanbevolen en kan via onderstaande button)

 

Klik hier om te reserveren

 

Met op 22 januari o.a.

Hanna de Vletter – Trapeze

Mara en Ole (Codarts) – acrobatiek op de grote trampoline

Joscha Cramer (Rotjeknor) – Trapeze

Saar Rombout – Triple Cloudswing

Frouke en Fie (Rotjeknor) – Tissu

Jasper Boomsma (Presentatie)

 

Hanna de Vletter

Hanna heeft op allerlei circusscholen gestudeerd. Ze studeerde af bij Codarts, maar wilde daarna nog verder leren. Ze ging naar de wereldberoemde circus school ‘Fratellini’ in Parijs, en ook nog naar ‘Le Lido’ in Toulouse. Vers afgestudeerd gaat ze dan eindelijk de wijde wereld in als artiest. Je kan haar dit jaar ook zien bij Circunstruction, waar ze samen met Stina (alumni Codarts en DOCH in Stockholm) haar eigen voorstelling maakt.

 

Mara en Ole

Mara en Ole doen iets wat best bijzonder is … duo akrobatiek maar dan op de reuzetrampoline. En elke dag op de circusschool zijn ze hard aan het trainen om iets heel moois van die act te maken!

trampo18fur-mails

 

Saar Rombout

Veel circustechnieken bestaan al heel lang, maar soms vinden mensen samen weer iets nieuws uit. Heb je al gehoord van de Triple Cloudswing?
Saar Rombout verzon zelf veel trucs in de triple cloudswing op de circusopleiding Acapa in Tilburg. Inmiddels treed ze overal op. Voordat ze weer naar Barcelona en Costa Rica vertrekt kan je haar zien op de CircusZondag.
Wie weet wordt dit later wel een hele beroemde techniek en worden er mensen zo enthousiast ervan dat je het ook bij Rotjeknor uit kan proberen?