Terug naar agenda

Cursus Hoelahoop (4x)

Hoepel erop los met Eva Hoops!

Ontdek nieuwe manieren van hoelahoepen met Eva Hoops! Of je nu een beginner, intermediate Hooper of gevorderde hoepelaar bent, bij Eva Hoops vind je super leuke lessen om je vaardigheden te ontwikkelen.

2, 9, 16, 23 maart
15:30 – 16:30 (beginners/intermediate)
16:45 – 17:45 (intermediate/advanced)
Prijs onder 21: 40 euro  (4 lessen)
Prijs 21+: 60 euro (4 lessen) 
Locatie: Circus Rotjeknor, Katendrecht.

Let op, schrijf je z.s.m. in, maar zeker vóór 17 feb omdat we dan beslissen of deze serie door kan gaan.

Vind uitdaging in geavanceerde hoepeltrucs

Bij Eva Hoops leer je niet alleen de basis van het hoelahoepen en dansen met je hoelahoep (hoopdance) maar ook geavanceerde trucs die je zullen verbazen. Ontdek hoe je meerdere hoelahoeps kunt gebruiken om indrukwekkende routines te creëren.

Waarom zou je kiezen voor hoepelles van Eva Hoops?

Wat anderen zeggen over Eva Hoops

“ Super les gehad van Eva! Ze past de oefeningen aan op ieder niveau zodat je altijd in je eigen tempo verder kan leren. Verder is het enthousiasme en de passie van Eva voelbaar wat het een hele energieke en gezellige les maakt. Aanrader!🥳” -Nadja

“Eva geeft geweldige hoeplessen. Enorm genoten en veel geleerd en heel veel lol gehad. Ik ga zeker nog eens terug.” -Sonja

Veelgestelde vragen

Wie kan deelnemen aan de hoelahoep lessen?

Onze lessen zijn geschikt voor mensen van 8 jaar + en volwassenen (geen maximum leeftijd) en zijn op 2 ervaringsniveaus. Of je nu nog nooit een hoelahoep hebt aangeraakt of al wat ervaring hebt, we hebben de juiste les voor jou.

Hoe kan ik me aanmelden voor de lessen?

Aanmelden is eenvoudig! Kies het gewenste niveau. Selecteer de les die bij jou past en als je helemaal veel wilt leren en al een beetje kunt hoepelen, volg dan de 2 lessen achter elkaar. 

Kan ik mijn eigen hoepels gebruiken tijdens de lessen?

Natuurlijk! Het is aangeraden je eigen hoepels mee te nemen, zodat je kunt oefenen met het materiaal waar je het meest comfortabel mee bent.