Terug naar agenda

Paas CircusZondag (UITVERKOCHT)

Circus Rotjeknor organiseert op de Eerste Paasdag, zondag 9 april, een speciale CircusZondag.

Circus kijken en daarna zelf oefenen!

Bij een CircusZondag kijk je voor de pauze naar circusacts van talentvolle Rotjeknor-artiesten, creatieve studenten van de Codarts-circusopleiding en professionals die hun nieuwste voorstelling presenteren.

Tijdens de pauze wordt de zaal omgebouwd van circustheater naar circusspeelplaats. Het publiek kan ondertussen in de mooie foyer genieten van overheerlijke taarten en lekkere drankjes. 

En na de pauze mag iedereen zelf aan de slag met alles wat er te oefenen is: jongleren, ballopen, koorddansen en luchtacrobatiek aan de doeken.

In deze Paas-editie kan je rekenen op een bomvol programma waarin de allerjongste artiesten hun podiumdebuut maken, circusstudenten nieuw werk testen én het Rotterdamse Circusstad Festival een voorproefje geeft van haar 10e editie. Daar wil je bij zijn!

Kaartjes kosten 7,50 per stuk.

Let op, je kan maximaal 6 kaartjes per keer kopen. De CircusZondag is niet zo geschikt voor kinderfeestjes. Wil je met je kinderfeestje naar Circus Rotjeknor komen? Neem dan even contact op voor een andere datum, dat is veel leuker!