Op de ArtiestenZondag komen er allerlei verschillende groepen van Circus Rotjeknor bij elkaar in de circusloods op Katendrecht om samen te oefenen en acts te laten zien aan elkaar.

7 april 12:307 april 15:3021 april 12:3021 april 15:30
Maandag BDelfshaven BDinsdag Sport BFreerun B/C
Centrum BZaterdag MultiCircus BWoensdag BZaterdag Sport B/C
Maandag CMaandag COptreedgroep 10+Springen
Optreedgroep 14+Optreedgroep 14+Optreedgroep 14+Optreedgroep 14+
De a groepen doen dit jaar niet mee. Staat jouw groep er niet tussen en wil je wel optreden? Neem dan contact op met je docent.

informatie

Act: In de lessen ga je met jouw docent oefenen op een act. Dit doe je met de hele groep, dus je treed met z’n allen op. Ook de andere groepen laten iets moois zien. De Optreedgroep treedt aan het eind ook voor jullie op!

Vrij oefenen: Na de voorstelling is er een les voor alle optredende artiesten. Heb je iets moois gezien tijdens de voorstelling, dan kan je meteen gaan oefenen! En lekker veel nieuwe circusvrienden maken!

Max. 2 personen publiek: Publiek is van harte welkom om te kijken naar de voorstelling. Na de voorstelling kan het publiek iets drinken in de foyer. Het worden volle dagen. Daarom kan je per optredende artiest maximaal 2 kaarten kopen. Let op: koop je kaartjes op tijd, want 2 weken voor de voorstelling verkopen we ook alle niet-verkochte kaarten!

Kaartjes kopen: Optredende artiesten doen gratis mee, alléén in hun eigen voorstelling. Elke artiest mag daarnaast maximaal 2 kaarten voor publiek kopen. Een kaartje kost 8 euro. Je mag ook een “krap bij kas” kaartje kopen voor 5. Twee weken voor de voorstelling verkopen we de plekken die nog over zijn aan iedereen die wil.

Aanwezigheid doorgeven in de app: Het is belangrijk dat de docent weet of jij er bent tijdens de voorstelling in de les en tijdens de CircusArtiestenZondag. Geef in de app bij “trainingen” aan of je erbij bent. (App? Ja! Surf op je mobiel naar artiest.circusrotjeknor.nl/app en volg de instructies.

Het is superleuk, inspirerend, gezellig om erbij te zijn dus we hopen dat je kan!

1. Schrijf de datum in je agenda
2. Geef in de app bij trainingen aan of je aanwezig bent of niet, je ziet de artiestenzondag tussen de trainingen bij je groep staan. Hier kan je je aanwezigheid aangeven. (lukt dat niet, stuur dan een mailtje naar lessen@circusrotjeknor.nl
3. Koop kaartjes via de knop onderaan de mail (let op je moet inloggen!)

Lukt het niet met inloggen, stuur dan een mailtje aan lessen@circusrotjeknor.nl en we helpen je.

Presentatie in de les. De meeste groepen geven ook aan het eind van het seizoen een presentatie tijdens de les voor publiek.

Veelgestelde vragen

Surf naar artiest.circusrotjeknor.nl/app om de app op je telefoon en volg de instructies om de app te installeren op je telefoon. Iedere artiest bij Circus Rotjeknor krijgt een eigen account, gebruik het e-mailadres waarmee je de artiest hebt aangemeld. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan gewoon op wachtwoord opnieuw aanmaken.

Kom je er niet uit? Kijk dan op https://circusrotjeknor.nl/circuslessen/eerstehulpbijinloggen/

Ja, het is belangrijk dat we weten hoeveel mensen komen. Voor baby’s is de voorstelling niet zo geschikt.

Ja! We zoeken taartenbakkers, koffie- en theezetters en T-shirts-verkopers! Laat het even weten door een mailtje te sturen, leuk!!

Koop in ieder geval alvast voor 1 kind kaartjes. Stuur daarna even een mailtje.

De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten. Zo is er ook nog ruim een uur om zelf te oefenen! Je mag natuurlijk ook eerder weg als je klaar bent met oefenen. Publiek mag boven lekker kletsen of kijken naar de oefenende artiesten. Of oefen je zelf ook mee?