Nieuws

Een prachtige presentatieweek

Nivell
Nico Vellinga (de vader van Pien) heeft voor ons het licht geïnstalleerd.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde presentatieweek. Alle presentaties verliepen heel goed. Vlotte shows, knappe kunsten, mooie muziek, fijn publiek en de zaal was sfeervol verlicht dankzij de nieuwe lichtinstallatie die we met hulp van Stichting Vrienden van Circus Rotjeknor konden aanschaffen. De Vriendenstichting is belangrijk voor Circus Rotjeknor. Zo was het dankzij de Vriendenstichting ook mogelijk om te verhuizen van een gymzaaltje in Kralingen naar de circusloods op Katendrecht. Om op Katendrecht te kunnen blijven en daar wat moois van te blijven maken, zijn vrienden heel belangrijk!

Word ook vriend!

Wil je ook vriend van Circus Rotjeknor worden? Dat zouden we heel leuk vinden. Voor een jaarlijkse bijdrage van minimaal 20 euro krijg je een vrijkaartje voor een CircusZondag. Werk je bij een bedrijf of ben je baas van een bedrijf, dan kan je zelfs een exclusieve circusdag beleven met het personeel. Er is van alles mogelijk!

Nieuwsgierig hoe makkelijk je vriend kunt worden? Kijk dan hier.

Voor de uitverkochte CircusZondag van 3 april zijn speciaal nog wat plaatsen gereserveerd voor vrienden van Circus Rotjeknor. Zorg dat je er snel bij bent!

Kijk hier op facebook naar het fotoalbum van de presentatieweek.