Nieuws

Roos is aangenomen bij Codarts

Het succes van Circus Rotjeknor is voor een belangrijk deel te danken aan de enthousiaste inzet van heel veel getalenteerde jonge circusartiesten. Dat geldt natuurlijk voor alle artiesten van Circus Rotjeknor maar in het bijzonder voor de doorzetters die maar geen genoeg kunnen krijgen van het circus. Als het succes afgemeten zou worden aan het aantal artiesten dat doorstroomt naar een professionele opleiding dan kan je Circus Rotjeknor zeker wel het meest succesvolle jeugdcircus van Nederland noemen.

Deze week werd bekend dat Roos Ruitenbeek is aangenomen bij de circusopleiding van Codarts. Roos was 6 jaar toen zij in 2010 op vrijdagmiddagen mee kwam doen met Circus Rotjeknor. Ze is nu bezig aan haar veertiende seizoen en na de zomervakantie gaat ze op professioneel niveau verder.

Roos: Ik ben begonnen bij Circus Rotjeknor toen ik zes jaar oud was. Nu dertien jaar later beschouw ik het als mijn tweede thuis en is het nog steeds mijn favoriete plek om heen te gaan. Dankzij Circus Rotjeknor heb ik de mooiste dagen beleeft en heb ik mogen optreden in Spanje, Engeland en België. Ik wil het beste uit mezelf halen en op alle vlakken groeien als artiest en ik hoop dat Codarts me hierbij kan helpen. Ik wil het lieve team van Circus Rotjeknor heel erg bedanken voor alle lessen en steun van de afgelopen jaren!

We wensen Roos heel veel succes!